+389 78/747-606

ИНДОНЕЗИСКА КОСА НА КЕРАТИН

Тежина на коса :100 прамени = 60 грама

Тежина на 1 прамен: 0,6 грам

Должина на коса : 60 cm

Ретки краеви

Нашата Индонезиска коса на кератин е со потекло од Индонезија. Самата коса е со многу голема издржливост . Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса.

Таа може да се фарба, витка, пегла.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја оштетите надградбата.