+389 78/747-606

ИТАЛЈАНСКА КОСА НА КОНЕЦ

Тежина на коса : 113 грама

Должина на коса : 55 cm

Ширина на лента ( треса) : 25 cm

Густи краеви

Овој тип на надградба го изработуваме по желба на клиентот во зависност од густината, должината и можност на ставање на повеќе бои.

Надградба на Италјанска коса со конец можете да ја уградите плус со странични прамени нашноли за поубава густина во предниот дел.

Нашата Италјанска коса на конец е преработена во Италија. Самата коса е со многу голема издржливост.Се препорачува само за надградба на шноли- штипки. Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса. Таа може да се фарба, витка, пегла..

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја изгорите надградбата.

Надградбата најдобро е да ја чувате во оригиналната паковка за надградба на коса.