+389 78/747-606

ИНДОНЕЗИСКА КОСА НА ЛЕНТА

Тежина на коса : 100 грама

Должина на коса : 60 cm

Ширина на лента ( треса) : 100 cm

Ретки краеви

Нашата Индонезиска коса на лента ( треса) е со потекло од Индонезија. Самата коса е со голема издржливост. Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса. Таа може да се фарба, витка, пегла.

Надградба на Индонезиска коса на лента ( треса ) Можете да ја уградите со различни методи:

со шноли – штипки . ушивање на вашата коса, и микро рингови.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин. Употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја оштетите самата надградбата.

Надградбата најдобро е да ја чувате во оригиналната паковка за надградба на коса.