+389 78/747-606

ИТАЛЈАНСКА КОСА НА ЛЕНТА

Тежина на коса : 113 грама

Должина на коса : 50 cm

Ширина на лента ( треса) : 160 cm

Густи краеви

Нашата Италјанска коса на лента ( треса) е препаботена во Италија. Самата коса е со многу голема издржливост.Се препорачува само за надградба на шноли- штипки. Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса. Таа може да се фарба, витка, пегла.

Надградба на Италјанска коса на лента ( треса ) Можете да ја уградите со различни методи:

со шноли – штипки . ушивање на вашата коса, и микро рингови.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја изгорите надградбата.

Надградбата најдобро е да ја чувате во оригиналната паковка за надградба на коса.