+389 78/747-606

РУСКА КОСА НА ЛЕНТА

Тежина на коса : 100 грама

Должина на коса : 65 cm

Ширина на лента ( треса) : 100 cm

Густи краеви

Нашата Руска коса на лента ( треса) е со потекло од Русија. Самата коса е со многу поголема издржливост од останатите коси. Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса. Таа може да се фарба, витка, пегла.

Надградба на Руска коса на лента ( треса ) Можете да ја уградите со различни методи:

со шноли – штипки . ушивање на вашата коса, и микро рингови.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја изгорите надградбата.

Надградбата најдобро е да ја чувате во оригиналната паковка за надградба на коса.