+389 78/747-606

КОСА СО (MIKRO RING)

Тежина на коса :100 прамени = 60 грама

Тежина на 1 прамен:

РЕПОВИ

НАДГРАДБА НА 100% ПРИРОДНИ РЕПОВИ

 

[gallery ids=”139,140,141,14

КОСА СО КЕРАТИН

НАДГРАДБА НА КОСА СО КЕРАТИН

[gallery link=”file” ids=”204,205,203,201,219,

КОНТАКТ

tel.+389 78/747-606

e-mail: dobrakosa@yahoo.com