+389 78/747-606

РУСКА КОСА НА КЕРАТИН

Тежина на коса :100 прамени = 100 грама

Тежина на 1 прамен: 1 грам

Должина на коса : 67 cm

Густи краеви

Нашата Руска коса на кератин е со потекло од Русија. Самата коса е со многу поголема издржливост од останатите коси. Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса.

Таа може да се фарба, витка, пегла.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја оштетите надградбата.