+389 78/747-606

КОСА СО ШНОЛИ

Природната коса за продолжување е меѓу една од тајните оружје на секоја дама. Навистина изненадувачки за посилниот пол е желбата на секоја жена да е секој ден со различна визија, но сигурна сум дека Вие разбирате девојки. Сакаме погледите да се оковани со нас и природната коса за продолжување ни нуди разновидност. Нов изглед и тоа радикално различен – тоа е можно навистина само со природна коса за продолжување.

Но не секоја технологија за продолжување на косата ни овозможува ден да сме со кратка коса, а утре како Поправи природната коса да сме со долга. Постојат различни методи за продолжување на косата и тоа главно се делат на постојани и повремени.
Природна коса И кли-јин ТЕХНОЛОГИЈАТА

Природна коса И кли-јин ТЕХНОЛОГИЈАТА

Технологијата за продолжување на коса преку испреплетување, шиење или лепење се вбројуваат во перманентно продолжување, бидејќи природната коса да го прикачите на Вашата коса за долг период на време и се бара професионална помош. А клип-ин технологијата за продолжување на косата освен дека е најлесниот и најбрз метод да се снабдете со долга и густа коса, е пријателски Вашата коса метод, а и не се потребни професионални вештини за да прикачите тресеше од природна коса кон Вашата што ви заштедува доста средства.

При клип-ин технологијата природната коса за продолжување се изработува во форма на една долга лента наречена тресеше. Оваа тресеше од природна коса се разкроява во зависност од ширината на скалпот на секое одделно девојка, по што на неа се зашиени прстиња, наречени клипови. Овие видеа ви помагаат да прикачите тресеше за Вашата природна коса. Клип-ин технологијата е најефективниот метод за продолжување на косата, затоа што може да го симнете и залепите тресеше од природна коса, кога сакаш. На овој начин вашата коса не се оштетува од шиење, лепење и други слични постапки, останува цврста како порано и можете во зависност од вашето расположение да се разменуваат и фризурата.