+389 78/747-606

КОСА СО (MIKRO RING)

Тежина на коса :100 прамени = 60 грама

Тежина на 1 прамен: 0,6 грам

Должина на коса : 60 cm

Нашата Индонезиска коса на MIKRO RING е со потекло од Индонезија. Самата коса е со многу голема издржливост . Истата таа коса ја третирате како вашата сопствена коса.

Таа може да се фарба, витка, пегла.

Важно : По миењето на косата оставете ја да се исуши по природен начин, употребувајте само крпа за да ја исушите. Доколку употребувате фен за сушење на косата многу побрзо ќе ја оштетите надградбата.

За надградба ви се потребни: Mikro ringovi , клешта за рингови, игла за рингови, жица за рингови.